Konijntje + boek

Het is bijna een jaar geleden dat ik hier postte. En ook daarvoor was ik niet al te regelmatig (lees: niet), zodat dit blog nooit van de grond kwam.

Het is niet dat ik het niet wil. Juist wel. Juist nu ook weer. Maar het afgelopen jaar liep de drukte een beetje met me weg. Twee kinderen. (Nog steeds) bezig een proefschrift af te ronden. Een huishouden runnen in een extra chaotische periode thuis, omdat mijn partner extra werkdiensten op zich nam.

En dus zit ik hier nu naar mijn blog te kijken, wat ik het afgelopen jaar al vaker heb gedaan. In mijn hoofd bedenken dat ik weer begin is een stuk makkelijker dan alles ook daadwerkelijk op orde krijgen en het doen.

En toch wil ik het weer proberen. Echt dit keer. Wat ik met mijn oude posts doe weet ik niet. Misschien dat ze in de komende tijd verdwijnen, misschien dat ik ze ook gewoon houd. Ik wilde dit immers een blog laten zijn dat laat zien dat naar de kleine leuke dingen kijken niet los staat van een chaotisch en niet-perfect leven. Perfecte plaatjes zijn zo mooi. Maar voor mij werkt het niet zo. Dus misschien moet ik dat vooral los laten…

Dus bij deze: welkom op Kleine Notities 2.0. Ik hoop je een kijkje te geven in mijn leven. Dit blog heeft niet één thema, want ik heb te veel interesses en ben niet zo goed in dingen altijd van elkaar gescheiden houden (of liever: ik doe dat juist vaak wel en wordt daar best wel moe van). Dit blog streeft ernaar de mooie en de minder leuke kanten te laten zien. Soms met een duidelijke focus en soms ook met een lichte voorkeur voor de chaos van het leven. Ik hoop dat je met me mee leest.

1 Comment on Kleine Notities 2.0

  1. Romy
    2 oktober 2017 at 22:20 (1 jaar ago)

    Wat leuk om weer een blogartikel van je te lezen 🙂 Ik kan me voorstellen dat het met alles bij elkaar nog best druk en pittig is, maar ik hoop dat je je draai een beetje kunt vinden. En wat betreft je blog, doe het vooral op jouw manier en schrijf over onderwerpen die jij interessant vindt. Het allerbelangrijkste is dat jij er plezier aan beleeft 🙂

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *