week 43 - laatste zonnebloemen

// Deze week moesten mijn zonnebloemen er toch echt aan geloven: het liep ten einde. Het werd een beetje treurig. En dus werd het tijd voor andere bloemen. DIe we overigens ook kregen: Omdat mijn vriend van baan gaat wisselen kreeg hij als afscheidscadeau een mooie bos bloemen (die foto bewaar ik voor een volgende keer).

// Ik had het deze week zo nodig nog drukker dan afgelopen week. Conferentie, presentatie, en komende week 2 deadlines. Dus ik deed niet anders dan reizen, noteren en schrijven. En tussendoor praatte ik met collega’s over vaktermen en het academische bestaan. Leuk en druk tegelijk.

// Met de kindjes gaat het gelukkig heel goed, hoewel Pim zich inmiddels de slogan “mama moet niet werken” heeft eigen gemaakt. Niet zo vreemd ook. Als ik na een week nauwelijks thuis zijn ook nog in het weekend achter de laptop zit in de hoop een artikel af te krijgen.

// Emmi verplaatst zich over de vloer! Ok, het is weliswaar voornamelijk achteruit, maar toch.

// Ik postte van de week over mijn “Use It” project, maar door drukte heb ik er nog weinig aan gedaan. Hopelijk komt daar vanaf volgend weekend verandering in.

// Ook werd ik verliefd op dit jurkje van People Tree, om vervolgens mijn bankspul niet bij de hand te hebben en de volgende dag was het er niet meer in mijn maat. Stom.

– – –

// Deze week had ik niet zoveel tijd om andere blogs te lezen, wel kwam ik de volgende berichten tegen:

// Romy deed me even terugkeren naar de eerste keer dat ik een bril moest uitzoeken, toen in het eerste jaar van mijn studie ineens bleek dat ik de powerpoints in de collegezaal toch echt niet kon lezen.

// Joany herinnerde me eraan dat ik na jaren van digitaal bijhouden wat ik las, naar helemaal niet goed bijhouden wat ik lees, een papieren boekendagboek misschien toch wel weer het proberen waard is.

// Suzanne deelde op Bringing Happiness een recept van tuinerwtenspread die ik eigenlijk wel wil proberen. Ik houd niet zo van tuinerwten, maar at vorig jaar ergens soep van tuinerwten met munt die ik verrassend lekker vond, dus dit lijkt me het proberen waard.

2 Comments on Kleine Notities: De laatste zonnebloemen (week 43)

  1. Saskia
    1 november 2016 at 12:08 (2 jaar ago)

    Wat een leuk lijstje.. Drukte is altijd onprettig, gelukkig ging het ook om leuke dingen!

    Fijne nieuwe week!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *