herfsttafel

// Mijn moeder maakte dinsdag een herfsttafel in de tuin tijdens haar oppasdag. En daarmee voelde ze precies aan waar ik al anderhalve week mee speelde in mijn hoofd. We knutselden nog niet voor de herfst met Pim, maar hij vindt de tafel wel reuze interessant. En hij heeft de kastanjes bij elkaar gezocht. Daar is hij maar wat trots op natuurlijk.

// Pim was deze week ziek en dat was echt super zielig. Hij had een virusinfectie (dat is dan wat de dokter zegt) en had er behoorlijk last van. Geen koorts, wel verhoging. Maar vooral zó moe. En jammerig. En zielig omdat hij zijn zusje niet mocht aaien of kusjes mocht geven.

// Ik probeerde de afgelopen anderhalve week dagelijks te posten over een kinderboek. Dat is me wel aardig gelukt, totdat het dit laatste weekend fout ging. Ik vind kinderboeken leuk en ik wil er geregeld aandacht aan besteden. Maar ik zie er ook wel naar uit om andere content te schrijven de komende tijd.
Zie: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

// Na een week lang vast te hebben gezeten op een hoofdstuk van mijn proefschrift, heb ik nu een indeling gevonden die denk ik gaat werken. En dus schiet het schrijven ineens ook weer op.

// Het is herfst dus ik heb de kaneel weer tevoorschijn gehaald. Er is zoveel dat lekkerder wordt met kaneel. Tot nu toe strooi ik het vooral over mijn fruit. Appel met kaneel, peer met kaneel, banaan met kaneel. Mmmm.

 

3 Comments on Kleine Notities: Herfsttafel en Ziek Kindje (Week 41)

 1. Loes | Gewoon iets met Loes
  17 oktober 2016 at 12:03 (2 jaar ago)

  Ach, wat vervelend, een virusinfectie. En daar kan je ook nog eens niks tegen doen. Zo stom! Hopelijk wordt het snel beter! Leuk trouwens, die herfst tafel. Vind dat altijd zo gezellig staan!

  Beantwoorden
  • Iris
   18 oktober 2016 at 09:19 (2 jaar ago)

   Ik ook. Ik ben niet zo goed in huisdecoratie maar wil er deze herfst en winter iets meer werk van maken.

   Beantwoorden
 2. Romy
  18 oktober 2016 at 15:33 (2 jaar ago)

  Wat ziet de tafel er gezellig uit! Maar wel heel sneu om te horen van Pim! Niets zieliger dan een ziek kindje! 🙁 Fijn om te horen dat het goed gaat met je proefschrift. Ik vind het ook altijd heerlijk als ik de drive weer helemaal te pakken heb met een opdracht.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *