Emmi

Iets meer dan drie weken geleden was ze er ineens: onze lieve dochter Emmi.

De geboorte van Emmi ging vrij probleemloos. Snel –3,5 uur– maar gelukkig niet extreem snel (daar was ik bang voor). Emmi deed het meteen goed, hoewel we de eerste week wel wat spannende dingen hebben gehad (zoals, denk ik, ieder kraamweek wel heeft).

En nu zijn we hard aan het wennen. Aan het proberen een nieuw ritme te vinden met z’n vieren in plaats van met z’n drieën. Maar gelukkig voelt het ook nu, net als met Pim indertijd, als vanzelfsprekend dat Emmi er bij hoort. En dat vind ik denk ik het mooiste en bijzonderste gevoel van die eerste weken: dat een kindje niet meer weg te denken is zodra het er is. En dat je er onvoorstelbaar veel meer van houdt dan je had kunnen denken van tevoren.

<3

3 Comments on En haar naam is.. Emmi

 1. Deborah
  10 juni 2016 at 13:00 (3 jaar ago)

  Het blijft een wonder!! Gefeliciteerd en veel geluk samen!

  Beantwoorden
 2. Anne
  13 juni 2016 at 11:41 (3 jaar ago)

  Wat een prachtig meisje! Gefeliciteerd en heel veel geluk <3

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *