Vooruitblikkend op April: Kleine Notities

Het is alweer April. Dat betekent dat ik nog maar 3 weken werk voordat ik met zwangerschapsverlof ga. Om in cliché’s te spreken: ongelofelijk hoe snel de tijd gaat!

Waar kijk ik naar uit in April?

Verlof! Ja, hoe kan het ook anders. Niet dat ik het niet ook fijn vind om zoveel mogelijk werk af te ronden voor mijn verlof (hoewel ik niet uitkijk naar de bijbehorende stress), maar het lijkt me toch wel erg fijn om eindelijk ongegeneerd met mijn zwangerschap en baby bezig te zijn.

Boeken: Iedere keer weer is het een kleine tegenvaller hoe weinig ik aan het einde van een maand gelezen heb. Anderzijds geeft het begin van een nieuwe maand nieuwe plannen. Ik hoop vooral eindelijk eens een aantal van de vele prentenboeken die de boekenkast van mijn zoontje rijk is te lezen. En oh ja: na maanden niet geweest te zijn de bieb weer eens te bezoeken.

Uitstapjes: Ik heb twee concerten gepland staan in April. Of eigenlijk komende week al: Emmy the Great in Paradiso op 3 April en Nada Surf in Melkweg op 7 April. Daarnaast gaan we nog een dagje naar Utrecht. Verder hoop ik vooral tijd te hebben om met mijn zoontje te gaan zwemmen en naar de kinderboerderij te gaan (dat is nu vast erg leuk!)

In Huis gaan we de kinderkamers klaar maken. Ons zoontje gaat verhuizen van babykamer naar onze voormalige hobbykamer en de babykamer wil ik ook net een iets ander uiterlijk geven.

Eten en Drinken: Nou ja, ik ga dus proberen geen chocolade te eten de komende 2 weken. Daarnaast wil ik vooral mijn nieuwe blender uitproberen en ben ik daarom druk smoothierecepten aan het verzamelen.

Ondertussen staan op het blog onder andere de volgende onderwerpen in de planning:

 • Lezen met een kleine: het eerste jaar
 • Emmy the Great: 5 Favoriete Liedjes
 • Zwangerschap: De Zevende Maand
 • Pim’s Favoriet: Mama Kwijt van Chris Haughton
 • Gelezen: This Is Where It Ends van Marieke Nijkamp
 • Lente: Mijn Go-To Salades

En vast een heleboel meer 🙂

Ik hoop dat April veel moois mag brengen. Bijvoorbeeld een zonnetje in plaats van de regen van de afgelopen dagen.

2 Comments on Vooruitblik: April

 1. Vlijtig Liesje
  5 april 2016 at 08:58 (3 jaar ago)

  Heerlijk dat je zwangerschapsverlof bijna begint. Ik kan me voorstellen dat het fijn is om je helemaal te kunnen overgeven aan de laatste weken voor de bevalling.

  Beantwoorden
  • Iris
   5 april 2016 at 09:57 (3 jaar ago)

   Bedankt voor je reactie! Ja, ik kan niet wachten eerlijk gezegd.. Ik ben steeds zo druk met werk en mijn eerste kindje dat ik zo veel minder bij mijn zwangerschap heb stil gestaan voor mijn gevoel..

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *