Welkom op het blog Kleine Notities.

hartjeIk heb lange tijd een Engelstalig blog over boeken gehad, namelijk Iris on Books. Hoewel ik dat blog aanhoud, heb ik toch sterk de behoefte om op een nieuwe plek in het Nederlands te beginnen. Dit keer niet alleen over boeken, maar ook over andere dingen die mij bezig houden, raken, of gelukkig maken.

Over het algemeen geeft bloggen mij de mogelijkheid tot rust te komen, maar ook om creatief over allerlei zaken na te denken op een manier die ik in mijn werk als promovendus niet direct vind.

Ik hoop dat dit vooral een blog wordt waar ik eerlijk kan zijn over mijn hobby’s, mijn dagelijks leven, mijn favoriete bezigheden en ongetwijfeld ook mijn onzekerheden.

Kijk vooral rond, zou ik zeggen. In de komende weken zal ik hard werken om hier meer content te plaatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *